Välj en sida

Om oss

Arvidssons Bygg är idag ett mindre lokalt byggföretag som drivs av Simon Arvidsson. Tillsammans med våra kompetenta samarbetspartners utför vi allt ifrån mindre byggprojekt till nyproduktioner åt våra kunder från Båstad i norr till Helsingborg i söder, med främsta arbetsort i Ängelholm. Vi åtar oss uppdrag som totalentreprenör och ser till att hela byggprocessen flyter på som den ska, med samordning av samtliga entreprenörer och ett slutresultat av högsta kvalitet.

Vår främsta strävan är nöjda kunder. Därför skräddarsyr vi alltid vår lösning efter just dina önskemål och behov och hjälper både dig som privatperson och företag. Kontakta oss  för ett kostnadsfritt hembesök, så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för ditt projekt.

Arvidsson Bygg söker snickare!

Är du en driven snickare som är redo för nya utmaningar?
Vill du arbeta i ett företag som är i en expanderande fas?
Arvidssons Bygg växer och är nu i behov av att stärka bolaget med en duktig hantverkare.

Vi söker dig som är snickare och innehar ett genuint intresse för yrket. Vi förutsätter att du är både noggrann och effektiv när du arbetar, tar eget ansvar, håller god ordning på arbetsplatsen samt har en god planeringsförmåga. Du bjuder på dig själv och liksom vi, värdesätter du högt ett härligt klimat på jobbet.

Då det är ett mindre företag kan du komma att arbeta själv såväl som med kollega. Därför är det bra om du är trygg i dina kunskaper men också ödmjuk inför att lära dig nya saker. Du har god social kompetens och känsla för kundbemötande. Med glädje gör du ett gott hantverk som du själv är stolt och nöjd över.

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar och inblick i projekten.
Du ges möjligheten att vara med i ett tidigt skede på företagets resa och kommer således att bli en viktig person i företaget.

Kvalifikationer:
Yrkesbevis alternativt är du i slutet av din utbildning.
B-körkort.
Behärskar svenska i tal och skrift.

Maila din ansökan till info@arvidssonsbyggab.se.
För frågor om tjänsten kontakta Simon på 0707-979594.
Urval sker löpande.